Openingstijden Spiraliet kerstperiode & jaarwisseling

In de periode van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december 2016 is Spiraliet gesloten. Vanaf maandag 2 januari 2017 zijn wij weer normaal geopend.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen!

Prijsverhoging per 1 februari 2017

Als gevolg van de zeer sterk gestegen staalprijzen en andere prijsstijgingen, is Spiraliet genoodzaakt onze verkoopprijzen per 1 februari 2017 aan te passen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij de hogere staalprijzen en andere prijsstijgingen, gezien de huidige marktomstandigheden slechts deels aan u kunnen doorberekenen. Verder zijn de prijsverhogingen van onze toeleveranciers, cao-verhogingen en stijgende transportkosten eveneens van invloed op onze prijzen.

Lees hier de complete brief


Het nieuwe R-vent Safe: Het idee is simpel, het effect is groot

De installatie van ventilatie- en/of luchtbehandelingssystemen is nu eenvoudiger en gaat sneller dan ooit tevoren. De nieuwe R-vent Safe ring maakt het mogelijk de verschillende onderdelen eenvoudig en luchtdicht in elkaar te schuiven. Tape en afkitten is niet langer nodig. Slechts een enkele parker is nodig om een stevige verbinding te verkrijgen.

Eenvoudige levering R-vent Buizen met de R-vent Bok

nieuws_Rvent_Bok

Om de levering van standaard hoeveelheden R-vent Buizen vlot te laten verlopen is de nieuwe R-vent Bok ontwikkeld. Met de R-vent Bok kan Spiraliet de gewenste hoeveelheden snel en eenvoudig op de door de klant gewenste locatie afleveren. De R-vent Bok wordt geleverd en kan op locatie blijven tot de bok leeg is. De bok blijft eigendom van Spiraliet en worden vervolgens kosteloos omgewisseld voor een nieuwe volle bok.

 

 
Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2017 Spiraliet; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep