Spiraliet B.V.
Visie
R-vent
Kwaliteit

Prijsverhoging per 1 februari 2017

Als gevolg van de zeer sterk gestegen staalprijzen en andere prijsstijgingen, is Spiraliet genoodzaakt onze verkoopprijzen per 1 februari 2017 aan te passen. Wij zijn ons ervan bewust dat wij de hogere staalprijzen en andere prijsstijgingen, gezien de huidige marktomstandigheden slechts deels aan u kunnen doorberekenen. Verder zijn de prijsverhogingen van onze toeleveranciers, cao-verhogingen en stijgende transportkosten eveneens van invloed op onze prijzen.

Lees hier de complete brief


NIEUW: Climate Recovery; flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken

Spiraliet introduceert Climate Recovery. Climate Recovery is het eerste flexibele geïsoleerde kanalen en hulpstukken portfolio gemaakt uit gerecycled glas, zand en soda. Dit lichtgewicht, geïsoleerde kanaalsysteem is niet alleen duurzamer maar ook meer dan 50% lichter dan stalen kanalen en halveert de installatietijd. Het is eenvoudiger te transporteren en te installeren. 

Climate Recovery is goedgekeurd volgens CE-classificatie, A2-s1-d0 Onbrandbaar en luchtdichtheidsklasse D.

Klik voor productinformatie op onderstaande link of mail naar climaterecovery@rvent.nl

Meer informatie

Spiraliet B.V.

Spiraliet is dé nieuwe specialist voor de levering van ventilatie- en luchtbehandelingsproducten aan de groothandel en andere voorraadhoudende partijen. Filosofie van Spiraliet is het direct uit voorraad leveren van een onvergelijkbaar breed assortiment standaard ventilatie- en luchtbehandelings-producten aan de groothandel. Hierbij zijn kwaliteit, expertise, korte lijnen en snelle levertijden belangrijke kernwaarden.

 
R-Vent
 
Algemene Voorwaarden - DisclaimerPrivacy Statement & Cookie-beleid

©2017 Spiraliet; handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V.
onderdeel van R-Vent Group; de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep